راه اندازی سامانه پیام رسان درون سازمانی صفیر نصیر

پیام رسان داخلی "صفیر نصیر" به جهت تسهیل در ارتباطات رسمی و درون سازمانی در محیط امن سرورهای دانشگاه راه اندازی شد.

🔹در فاز اول اعضای هیات علمی و کارکنان (رسمی -پیمانی و قراردادی)می توانند از طریق آدرس ذیل و با نام کاربری و رمز ورود کدملی از این سامانه استفاده نمایند.

🔹قابل ذکر است اطلاع رسانی های رسمی و عمومی سریع از طریق این سامانه انجام می گیرد و این سامانه بستری مناسب به جهت ارتباط سریع درون دانشگاه می باشد.

🔹علاوه بر استفاده آسان در مرورگرهای رایانه ای ، این سامانه تحت وب و با قابلیت وب اپلیکیشن سیستم عامل های اندروید و آی او اس (PWA) بوده و کافی است پس از اجرا در مرورگر وب تلفن همراه با مراجعه به منوی آن گزینه افزودن به صفحه اصلی "Add to home screen" را انتخاب نمایید.

🔹راهنمای سامانه پس از ورود در قسمت پروفایل قابل مشاهده است.

🔹در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال احتمالی با شماره 84064245 آقای شیخی (مدیر سامانه) تماس برقرار فرمایید

تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/06/25
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.