سامانه صفیر نصیر

پیام رسان داخلی "صفیر نصیر" به جهت تسهیل در ارتباطات رسمی و درون سازمانی در محیط امن سرورهای دانشگاه از شهریورماه 1399 راه اندازی شد.

🔹 کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه می توانند از طریق آدرس ذیل و با نام کاربری و رمز ورود (کدملی) از این سامانه استفاده نمایند.

🔹 لازم به ذکر است منبعد اطلاع رسانی های رسمی و سریع فقط از طریق این سامانه انجام می گیرد.

🔹 سامانه مذکور تحت وب (PWA) بوده و علاوه بر امکان استفاده آسان در مرورگرهای رایانه ای، کافی است پس از اجرا در مرورگر وب تلفن همراه، با استفاده از گزینه افزودن به صفحه اصلی "Add to home screen" آیکون سامانه را در تلفن همراه خود اضافه نمایید.

نسخه آندروید این نرم افزار نیز قابل استفاده می باشد ( دانلود نسخه آندروید) 👉

🔹 همکاران محترم می توانند بدون هیچ محدودیتی در منوی جستجوی مخاطبان، اقدام به افزودن مخاطب مدنظر خود نموده و از همین طریق با وی به تبادل پیام، تصویر، فایل، صوت یا ویدئو نمایند.

🔹 امکان ایجاد اتاق یا گروه های مختلف و همچنین کانال های تخصصی از دیگر امکانات این سامانه می باشد.

🔹 نوتیفیکیشن این سامانه نیز می تواند به سهولت در دسترسی به آخرین اخبار( بمحض برخط شدن) کمک نماید.

🔹 در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال احتمالی با شماره 84064245 آقای جواد شیخی (مدیر سامانه) تماس برقرار فرمایید

تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/06/25
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
تلفن: 88882991 كد پستي: 1969764499
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.