شیوه پیگیری امور مخابراتی دانشگاه

قابل توجه همکاران گرامی

* پیگیری و نظارت برکلیه امور مخابراتی دانشگاه،  به مدیریت امور فنی وطرح های عمرانی دانشگاه محول شده است.
در همین رابطه شایان ذکراست موارد زیر مدنظر قرار گیرد:

* پیرامون درخواست های ( تعمیرات، قطعی و اختلال موقتی خطوط و جابجایی ها ) به جهت سهولت در ارسال درخواست، کافیست تا همکاران عزیز درخواست های خود را با ذکر شماره خط معیوب و... از طریق سامانه پیام رسان صفیرنصیر به آقای جواد شیخی و یا مدیریت امور فنی و طرح های عمرانی دانشگاه ارسال نمایند تا در اولین فرصت و پس از بررسی، در دستور کار پیمانکار مخابرات قرارگیرد .

* درخواست تخصیص خطوط جدید  به دلیل اینکه هزینه بر می باشد، مستلزم ارسال مکاتبه رسمی در سامانه فراگستر و تقاضا از معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه می باشد.

* باتوجه به تقاضای مکرر همکاران مبنی بر دایورت خطوط سانترال دفاتر بر روی تلفن های همراه و یا تلفن منازل همکاران در ایام شیفت بندی کرونایی، این موارد نیز می بایست در قالب مکاتبه رسمی از معاونت محترم ادرای و مالی دانشگاه درخواست گردد و توسط مدیریت امور فنی و پیمانکار مخابرات به مرحله اجرا درآید.

تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/11/12
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
تلفن: 88882991 كد پستي: 1969764499
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.